¨Jako smo zadovoljni odazivom. Papučki jaglaci postaju jedan naš domaći brend¨

Predrag Livak (prvi slijeva)
(FOTO: Lidija Galić)

14.03.2016. | T.Milanović/L.Galić
Pregleda: 3055

Oko 1.500 posjetitelja iz cijele Hrvatske te Bosne i Hercegovine okupilo se na jučerašnjim Papučkim jaglacima u Velikoj. Unatoč kiši okupili su se planinari, izviđači i zaljubljenici u prirodu iz 53 različite udruge.







- Zadovoljni smo što nam u zadnje vrijeme dolazi sve više izviđača. Ove godine je bilo desetak odreda iz cijele Hrvatske, a dolaze nam sportske udruge i škole. Tradicionalno najviše dolaze Osječani. Imali smo četiri autobusa, od toga tri autobusa školske djece. Obzirom na vremenske uvjete jako smo zadovoljni odazivom što nam ukazuje na to da Papučki jaglaci postaju jedan naš domaći brend - kaže Predrag Livak, predsjednik HPD-a Sokolovac u čijoj su organizaciji Papučki jaglaci održani već 34. put.




Požeški planinari nastavljaju sa svojim aktivnostima. Pri kraju su predavanja i izletu u sklopu Planinarske škole koju pohađa 40-ak polaznika.
- Pred nama je izlet na Učku i u Opatiju u travnju dok u svibnju planiramo izlet u Ramu  –  dodao je Livak.











Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI