Braća Požega i Patrik Oroz ostvarili zapažene rezultate na juniorskom prvenstvu Hrvatske

Streljaštvo
(FOTO: Bojan Miščević)

14.03.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 3986

Juniorsko prvenstvo Hrvatske u gađanju zračnim oružjem održano je proteklog vikenda u Solinu. U disciplini zračna puška nastupili su i juniori Građanskog streljačkog društva Požega 1871.

- U  konkurenciji 17 ekipa mladi Požežani su u svom prvom nastupu na Prvenstvu Hrvatske u ovoj disciplini, zauzeli solidno 14. mjesto. Pojedinačno najbolji član ekipe bio je Igor Požega koji je u konkurenciji 65 juniora zauzeo 30. mjesto s osobnim rekordom 587.6 krugova. Odlično je gađao i najmlađi član ekipe Davor Požega koji je s također osobnim rekordom 576.8 krugova zauzeo 42. mjesto. Treći član ekipe bio je Patrik Oroz koji je s pogođenih 547.7 krugova završio na 60. mjestu - izvijestio je tajnik Društva Zoran Špoler, te dodao:

"Sve u svemu odličan nastup mladih požeških strijelaca i nadamo se najava jedne dobre generacije, jer se uskoro očekuje priključak nekih novih klinaca koji su trenutno polaznici škole streljaštva. Sljedeći nastup požeški strijelci imaju već sljedećeg vikenda kada se u Požegi održava Prvenstvo Hrvatske u gađanju samostrelom u dvorani."



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI