NK Slavonija i Slavija uvjerljivo pobijedili, Pleterničani ostaju na vrhu 3. lige

Vratar Slavonije u letu
(FOTO: Bojan Miščević)

05.03.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 4452

Nogometaši Nogometnog kluba Slavonija pobijedili su danas goste iz Varaždina, NK Varaždin ŠN rezultatom 4:1. Utakmica se igrala po dosta teškom terenu, na stadionu kraj Orljave po lijepom i sunčanom vremenu.

- Zadovoljan sam utakmicom i pobjedom. Mi smo svoje napravili već u prvom poluvremenu kad smo vodili 4:0. Varaždin je dobar protivnik, u svojim redovima imaju prvoligaša Jerteca za kojeg se vidi da je proveo 3, 4 sezone u prvoj HNL - izjavio je nakon utakmice trener požeških plavih Marijan Bakula.

Kaže kako su i ovu, kao i prošlu utakmicu, igrali s dosta ozlijeđenih igrača.


- Prošlo kolo smo u gostima nesretno izgubili, prvo poluvrijeme smo odigrali odlično. Danas sam prezadovoljan i čestitam svojim igračima. Vidi se da radimo, da smo fizički spremni. S obzirom na vremenske uvjete u kojima treniramo, ovo je odličan rezultat i neka nas se samo pusti da radimo u miru. Vjerujem u ovu ekipu - zaključio je Bakula.


Strijelci za Požežane su bili Mile Pavelić koji je zabio dva, Marko Grbeš i Goran Jurić po jedan.







Nogometaši pleterničke Slavije također su pobijedili utakmicu današnjeg 17. kola 3. Hrvatske nogometne lige. Oni su hattrickom Tomislava Žuljevića pobijedili domaćina NK Podravinu.

- Ovom pobjedom ostajemo na prvom mjestu i počinjemo se pripremati za sljedeći vikend kada ćemo u Pleternici igrati prvi od više derbija u ovom proljetnom dijelu. Bijelo Brdo nam je glavni konkurent i sigurno da ćemo, kao i u svakoj utakmici, ići na pobjedu. Imamo na to pravo, sigurno da utakmica neće biti lagana - izjavio je trener Dalibor Bognar.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI