DJ Pero FullHouse svirat će na 5. rođendanu 034portala, ulaz je besplatan

Party 034portala je 18.3.2016. u Platinumu
(FOTO: 034portal)

05.03.2016. | Vjeran Blašković
Pregleda: 4698

Kao što smo i najavili za 5. rođendan 034portala priredili smo neka iznenađenja. Jedno od njih je veliki party za naš rođendan na koji je ulaz besplatan, a na kojemu će kao gostujući DJ-i svirati Pero FullHouse, legendarni hrvatski techno/house DJ i Tom Polo, house DJ iz Zagreba. Obojica su nastupili na popularnom festivalu elektronske plesne glazbe Ultra. Pridružit će im se domaći DJ-i Fixsell i Topa.

Ako ste raspoloženi za jedan dobar party elektronske glazbe pozivamo vas da nam se pridružite 18.3.2016. od 22 sata u diskoteci Platinum i novootvorenom lounge baru PlatinumIN koji su povezani prostori. Dakle, party je na dva floora uz 4 DJ-a.


DJ Tom Polo


Na većem techno flooru od 22 sata nastupa požeški DJ Fixsell, a kasnije Pero Fullhouse. Na house/disco flooru svirat će Tom Polo i požeški DJ Topa.


Zadnje gostovanje Pere Fullhousa na području Slavonije bilo je prije 5 godina, a kako najavljuje napravit će pravi tulum jer nikada nije gostovao u Požegi. Oni koji to još ne znaju, Pero FullHouse je 90-ih godina bio jedan od pokretača partija i događaja koji su Hrvatsku još jače smjestili na klupsku kartu Europe i svijeta, a što je otvorilo vrata prema danas iznimno popularnim svjetskim festivalima elektronske glazbe koji se događaju na Jadranu.


DJ Pero FullHouse

Inspiriran je zvucima minimalizma i Detroit techna, a danas, kako kaže, njegov je DJ-ing evoluirao i moderna je inačica underground techno i house zvuka, ali još uvijek je pod utjecajem Detroit korijena.

Ploče je vrtio s nekim od najboljih techno DJ-a kao što su: Carl Cox, Laurent Garnier, Jeff Mills, Ben Sims , Stacey Pullen, Mr C, Luke Slate, Richie Hawtin i drugi. U svojih 20 godina karijere imao je više od 1500 nastupa u gotovo svakom klubu u regiji i nekim od najvećih festivala u Europi.

U Požegi još nikada nije gostovao i zato vas pozivamo na tulum godine 18.3.2016. u Platinum u centru Požege.



Dolaziš? Potvrdi i pozovi prijatelje na Facebooku.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI