Sportski vikend: Kup grada Požege u samostrelu, Plamene u borbi za prvo mjesto

Kup Grada Požege u gađanju samostrelom
(FOTO: Aleksandar Grlić)

04.03.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 3724

Bogat sportski sadržaj očekuje nas i ovog vikenda što se tiče dvoranskih sportova.

Košarkašice Košarkaškog kluba Plamen Požega odigrat će možda i najbitniju utakmicu ove sezone. Naime, protivnik je izravni konkurent za prvo mjesto i kvalifikacije za prvu ligu ŽKK Mursa. Plamene imaju dva boda manje ali i utakmicu manje od Osječanki. Utakmica je na rasporedu sutra (subota) u 15 sati u Osijeku.

Odbojkašice Ženskog odbojkaškog kluba Vallis Aurea ugostit će odbojkašice OK Varaždin Volley u 15. kolu 1.B Nacionalne odbojkaške lige. Utakmica je nedjelju u 16 sati u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc.


- Njih smo na turniru pobijedile te ako nastavimo sa ovakvom igrom kao prošlo kolo, pobjeda i bodovi su naši - rekla je trenerica Vallisica Ana Đurčević Paukner.


Košarkaši Košarkaškog kluba Požega putuju na gostovanje u Đakovo. Košarkaši su prošlo kolo izgubili od KK Strmac iz Nove Gradiške. Utakmice se igra u nedjelju u 19 sati. Požežani su trenutačno osmoplasirana ekipa lige, a Đakovčani petoplasirana.

Rukometašima je utakmica 15. kola 2. Hrvatske rukometne lige sjever gostujuća, a odredište je Garešnica. Požežani putuju u pozitivnom ozračju nakon pobjede u prošlom kolu na domaćem parketu. Utakmica je na rasporedu sutra (subota) u 19 sati.

Spomenimo još da se nedjelju, 6. ožujka, u SD Tomislav Pirc, održava Kup grada Požege u samostrelu u organizaciji Streljačkog kluba Požega. Kup će se održati od 8 do 14 sati.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI