Grbeš zabio dva gola Interu iz Zaprešića u pobjedi Slavonije od 3:1

Igrač Slavonije u gol šansi
(FOTO: Bojan Miščević)

23.02.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 5609

Nogometni klub Slavonija pobijedio je NK Inter iz Zaprešića rezultatom 3:1. Odličnu utakmicu na stadionu kraj Orljave pratilo je stotinjak gledatelja. Poveli su Požežani u 19. minuti lijepim golom Marka Grbeša. Nakon nekoliko prodora s lijeve strane te nekoliko šansi gostiju, na poluvrijeme se odlazi minimalnom prednošću domaće ekipe. Igrači trenera Bakule bolje ulaze u drugo poluvrijeme tako da je nakon 10 minuta bilo 2:0, strijelac je opet Grbeš. Nije se dugo čekalo na treći pogodak raspoloženih Požežana, u 64. zabija Antonio Matić te tako osigurava uvjerljivu pobjedu Slavonije nad favoriziranim prvoligašem. Utješni pogodak za Zaprešićane zabija Ivan Blažević u 83. minuti.

- Domaćin je već prvo poluvrijeme zaslužio voditi 1:0, pokazao je agresiju, kompaktnost i ja se nadam da će im tako biti i u prvenstvu. Rezultat od 3:1 pokazuje stanje igračke kvalitete, barem što se tiče današnje utakmice i sigurno su zasluženo dobili - izjavio je za 034portal Branko Lađević, pomoćni trener Intera koji je danas vodio ekipu.

Trener požeških plavih nije krio zadovoljstvo današnjom tekmom.


- Pokazali smo da možemo pobijediti prvoligaša, čestitam dečkima na zalaganju, pobjedi usprkos nekim skepticima. Za Inter nemam što reći, prvoligaš, odlična ekipa, pobijedili su Istru u prvenstvu, prava ekipa. Zadovoljan sam i fizičkom spremom tako da u Vukovar na prvu utakmicu prvenstva idemo s dodatnim elanom i samopouzdanjem - izjavio je Bakula.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI