Vranduk dobio ogradu uz cestu, ukupno potrošeno 50-ak tisuća proračunskih kuna

Postavljanje odbojnika
(FOTO: Pozega.hr)

23.02.2016. | V.B.
Pregleda: 3367

Ulicom Vranduk u Požegi sigurnije se prometuje i hoda. Naime, krajem prošle godine napravljeno je proširenje kolnika stabilizacijom bankina, a to je jučer nadopunjeno ugradnjom cestovnih odbojnika, odnosno s pedesetak metara ograde postavljene na najkritičnijim dijelovima ceste neposredno iznad potoka Komušanca, piše na službenim internetskim stranicama Grada Požege.

Riječ je o jednoj od prometno najopasnijih gradskih ulica koja u svom središnjem dijelu nema nogostup niti prostora za njega, budući da se s jedne strane nalaze obronci Požeške gore ili potporni zidovi, a s druge strane betoniran i na pojedinim mjestima preko četiri metra dubok potok. Stoga je cesta jedino mjesto za prolaz i pješacima i vozačima.

Na gradskim strancima piše kako je za taj zahvat, započet prošle i dovršen ove godine, iz gradskoga proračuna izdvojeno 50-ak tisuća kuna.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI