¨Želja nam je povezati Požežane i prijatelje Požeštine te omogućiti svjetliju budućnost za Požeštinu¨

Gospodarski forum
(FOTO: Udruga Požežana)

14.02.2016. | L.G./Udruga Požežana
Pregleda: 2176

Udruga Požežana i prijatelja Požege, Vallis Aurea, će ovaj mjesec u Zagrebu organizirati Prvi požeški gospodarski forum "Požega 2025. - bolje mjesto za život".

- Želja nam je forumom povezati Požežane i prijatelje naše Požeštine te međusobnim povezivanjem omogućiti svjetliju budućnost za našu Požeštinu. Prvi Požeški gospodarski forum zamišljen je kao jedinstven događaj koji će okupiti sve relevantne društvene i gospodarske subjekte Požeštine kako bismo zajedno identificirali i analizirali trenutačne probleme s kojima se naše društvo susreće. Forum će kroz konstruktivnu raspravu ponuditi moguća rješenja trenutnih problema i iznjedriti ideje za zamah novog gospodarskog i društvenog optimizma koji nam je potreban - poručuju iz udruge.

Dodaju da je cilj Foruma potaknuti sudionike da preispitaju trenutne postavke poslovne i društvene sadašnjosti te sagledaju problematiku razvoja društva i gospodarstva iz nove perspektive kako bismo zajedno promjenom kuta gledanja stekli bolji pregled nad trenutnom situacijom, kao i mogućnostima koje nam stoje na raspolaganju u razvoju.


- Forum će dati priliku za kvalitetno, pozitivno i multidisciplinarno druženje vodećih poslovnih ljudi Požeštine i njihovih prijatelja. Okupit će stručne, ambiciozne i nadahnute poslovne ljude koji svoju energiju žele udružiti i razmijeniti, s ciljem razvoja nove poslovne paradigme, novog optimizma te repozicioniranja društva i prostora Požeštine. Na Forumu ćemo čuti različite ideje, stavove i mišljenja, osjetiti drugačiji puls i ritam biznisa. Svrha Foruma je i razmjena poslovnih informacija, poslovno upoznavanje i povezivanje, kao i sklapanje novih poslova. Vjerujemo da ćete nakon Foruma biti nadahnuti nizom novih ideja i saznanja te da će vaše poslovanje krenuti novim putovima razvoja - pojašnjavaju.


U organizaciji Udruge Požežana i prijatelja Požege, Vallis Aurea, uz pokroviteljstvo Požeško - slavonske županije i Hrvatske gospodarske komore, Forum će biti održan u petak, 26. veljače 2016. godine, u hotelu The  Westin  Zagreb.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI