¨Donesite igračku u Katoličku školu; darovat ćemo ju bolesnoj djeci na pedijatriji¨

Igračke od drveta
(FOTO: Klementina Malčić)

10.02.2016. | Lidija Galić
Pregleda: 3307

Učenici Katoličke osnovne škole u Požegi i ovaj puta, u korizmenom vremenu, žele pokazati svoje veliko srce. Uključeni u projekt `Dječje igračke: jučer, danas, sutra`, učenici dodatne nastave engleskoga jezika odlučili su se odreći jedne svoje igračke i darovati ju bolesnoj djeci odjela pedijatrije Opće županijske bolnice u Požegi.

- Kako bismo obradovali što veći broj djece svih uzrasta koje je bolest spriječila u uživanju okrilja svoga doma ili u druženju s prijateljima u školi, pozivamo vas da nam se pridružite i poklonite i vi jednu od svojih igračaka. Pokažimo ljubav i učinimo dobro djelo, vratimo osmjeh malim bolesnicima i učinimo im dane u bolnici ljepšima i veselijima - poručuju iz katoličke osnovne škole.

Igračke se mogu donijeti u školu od do 12.veljače, a u obzir dolaze plišane, didaktičke igračke, slagalice, društvene igre i slikovnice.  Igračka koju želite pokloniti mora biti čista, uredna, ispravna, bez sitnih dijelova ili oštrih rubova, slikovnice čiste, čitave i nepošarane, a društvene igre kompletne.


Osim igračaka za djecu, učenici ove škole prikupljaju društvene igre koje će darovati korisnicima Doma za starije i nemoćne u Velikoj.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI