Krešimir Lončar dolazi u pomoć Jurkoviću i Aniću kao treći trener u rukometnom klubu

Igor Starčević, novi predsjednik RK Požega
(FOTO: Iz priv. kol. I. Starčevića)

09.02.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 6671

Rukometaši Rukometnog kluba Požega u nastavak sezone sljedećeg vikenda ulaze bez rezultatskog imperativa ali s promjenama u strukturi i strategiji. Naime, od predsjednika kluba, Igora Starčevića saznajemo kako u rad kluba uključuju trećeg trenera.

- Da, istina je, novi trener će biti Krešimir Lončar. On će biti pomoćni trener Dariu Aniću, a Hrvoje Jurković će se isključivo baviti mlađim kategorijama. To nam je vrlo bitno i želimo kvalitetnog čovjeka u Školi rukometa i u radu s kadetima i juniorima. Lončar je profesor tjelesnog odgoja, usmjerenje rukomet i smatramo da će biti od velike koristi treneru Aniću, a i bit će veza između seniorske ekipe i mlađih kategorija - izjavio je za 034portal Starčević.

Dodaje kako su se u klubu zahvalili vrataru Goranu Bubalu, Frani Šimiću i Damianu Koppiju koji su puno dali za klub.


- Plan je ovu sezonu iskristalizirati mlađe igrače koji će biti za seniorsku ekipu za sljedeću sezonu. To nam je bitno jer će doći do preustroja Hrvatske rukometne lige. Sadašnja Premier liga će se smanjiti s 14 na 12 klubova, a sadašnja prva liga će se razdvojiti na dvije 1.B lige. Požega će igrati drugu ligu koja će biti jeftinija ali i primjerenija našim mladim igračima. Neće imati toliko prejakih utakmica za njihov uzrast no s druge strane ti mladi će igrački stasati kako bi za dvije ili tri godine konkurirali vrhu druge, a onda i ulasku u 1.B ligu koja se u Požegi igrala u proteklih 10 ili 15 godina - rekao je Starčević.


Nastavak sezone je 13.2. kada u goste dolazi neugodna ekipa Borova. Dođite i podržite naše rukometaše u što većem broju.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI