Zapaženi rezultati požeških atletičara: Srušili tri osobna rekorda na mitingu u Osijeku

Požeški atletičari na dvoranskom prvenstvu u Osijeku
(FOTO: AK Požega)

30.12.2015. | Tomislav Milanović
Pregleda: 2186

Jedno prvo mjesto u ukupnom poretku i tri osobna rekorda ostvarili su članovi Atletskog kluba Požega na jučerašnjem mitingu otvorenja dvoranske sezone u Osijeku. Mlađi junior Mihael Kovačević skočio je u dalj 5.74 metara što je bio najbolji rezultat i njegov osobni rekord. Mlađi kadet Mario Šipek skočio je u dalj 4.84 metra i istrčao 60 metara za 8.56 sekundi što su njegova dva osobna rekorda.

- Naša dva člana su popravili rezultat što je jako dobra najava za sljedeću sezone. To je dokaz da radimo kako treba i dobra najava za Prvenstvo Slavonije i Baranje koje će se održati u siječnju. Konkurencija je bila jaka. Osječki klub ima preko 200 članova. Naš proračun je devet tisuća kuna i radimo u skromnim uvjetima. Ne idemo na neku masovnost nego na kvalitetu koju možemo financijski podržati – rekao je predsjednik AK Požega, Damir Ludvig.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI