Bisernica poziva: Dođite, zabavite se i pomozite onima kojima je to potrebno

Leonardo Matijević, TS Bisernica
(FOTO: Tomislav Milanović)

07.12.2015. | Tomislav Milanović
Pregleda: 4971

Tamburaški sastav Bisernica održat će peti humanitarni koncert "Bisernica i prijatelji". U dvorani Tomislav Pirc 20. prosinca uz Bisernicu će nastupiti Tamburaški sastavi Veličke legende, Garavuše, Posegana, Kas, Džentlmeni, Prijatelji, Fijaker, Igor Delač, Berny, Cecilija, Grupa Sax i Grupa Vigor.

- Očekujemo veselu božićnu atmosferu. Pola pjesama će biti božićnog karaktera, a druga polovica će biti zabavne i tamburaške skladbe. Petu godinu za redom organiziramo ovaj koncert, a drugu godinu u suradnji s TZ grada Požege i Gradom Požegom. Ove godine sav prilog od ulaznica namijenjen je Općoj županijskoj bolnici-Požega, Odjelu za otorinolaringologiju, za kupnju uređaja za rano otkrivanje upalnih i malignih bolesti. Poručujemo ljudima da dođu u što većem broju, zabave se i pomognu onima kojima je pomoć potrebna – rekao je član TS Bisernica, Leonardo Matijević.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna možete nabaviti u clubu "Saloon", "Pizza BOLTE Lounge baru" i Turističkoj zajednici grada Požege.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI