Povodom Dana Grada Pleternice Mate Bulić ¨napjevao¨ Udruzi Osmijeh 15.612 kuna

Humanitarni koncert Mate Bulića
(FOTO: Vesna Milković)

07.12.2015. | Vesna Milković
Pregleda: 4761

"Hvala vam svima što ste došli i dali ovaj prilog" – sa suzama u očima sinoć se publici u pleterničkoj sportskoj dvorani zahvaljivala Marija Bunčić, predsjednica Udruge "Osmijeh". Razloga za radost je itekako bilo jer je na koncertu Mate Bulića dobrovoljnim prilozima za tu udrugu prikupljeno čak 15.612 kuna.

Udruga Osmijeh osnovana je prije četiri godine, a okuplja djecu s posebnim potrebama i poteškoćama u učenju. U početku ih je bilo nekoliko, a sada je taj broj narastao na 30-ak.




- Raspon godina naših članova je od 3 do 25 i mi primamo sve koji to žele. Udruga se širi, a naši projekti koje kandidiramo na razne natječaje, kao i oni u kojima smo partneri, odlično prolaze pa manje-više neprestano imamo nekoga zaposlenog da radi s djecom. I ovaj novac iskoristit ćemo tako što ćemo zaposliti jednu stručnu osobu koja bi radila s djecom, možda čak i svakog dana, jer su potrebe velike. Osobito kada je riječ o djeci koja su završila školu i više nemaju neki osmišljeni program – kazala je prije koncerta Marija Bunčić. Dodala je kako se nada da će uskoro od Grada dobiti i prostorije gdje bi se mogli svakodnevno okupljati s obzirom na to da su svih ovih godina `podstanari` kod KUD-a Orljava.


Koncert Mate Bulića organizirala je Turistička zajednica Pleternica u povodu Dana Grada, a popularnog pjevača, procjenjuje se, došlo je vidjeti između 1500 i 2000 ljudi. Na kraju koncerta Mate Bulić se fotografirao s članovima Udruge Osmijeh i ostao se kratko s njima družiti.

Pogledajte fotogaleriju s koncerta Mate Bulića u Pleternici.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI