18 razlike protiv prvoplasiranog Đakova:¨Možemo pobijediti svakoga!¨

07.12.2015. | Bojan Miščević
Pregleda: 3618

Košarkaši KK Požega ostvarili su sinoć važnu pobjedu protiv KK Đakovo rezultatom 87:69. Odigralo se 9. kolo A2 košarkaške lige - Istok. Uzmemo li u obzir da su gosti prvi na ljestvici s 14 bodova, ovi bodovi još više znače. Požežani su se tako popeli na deveto mjesto te imaju 11 bodova. Prvoplasirano Borovo ima 15 bodova, gužva je na ljestvici, klubovi od drugog do osmog mjesta nagurani su u dva boda.

- Ovom pobjedom dokazali smo da odličnom atmosferom unutar ekipe, koja traje od početka priprema, možemo pobijediti svakoga.
Smatram da je ključ pobjede bila obrana i upravo na obrani inzistiram cijelo vrijeme - izjavio je trener Dario Rich.

Bez obzira što je završilo 18 razlike, pobjeda je ostvarena u posljednje tri minute kada je Karlo Grgurić ubacio tricu za prvo vodstvo preko 10 razlike.


U redovima naših najbolji strijelac bio je Herceg s 22 koša, Bušić je ubacio 15 ali je ostvario i 15 skokova, Ševkušić 13 koševa i 8 skokova, Štivičić i  Abramović po 13 odnosno 11 koševa.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI