Kujica pala u bunar, iz hladne vode spasili je vatrogasci: ¨Igra se kao da ništa nije bilo¨

Kujicu Lelu iz bunara su spasili vatrogasci
(FOTO: Udruga Sirius)

06.12.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 7895

Kujici Leli, o kojoj trenutačno brinu u Udruzi Sirius, danas je zasigurno drugi rođendan. Tijekom uobičajene večernje igre u dvorištu pala je u bunar.

- Kod mene su tri psa za koje tražimo udomljenje. Kao i svake večeri pustim ih u dvorište na igru. Lela je vrlo aktivan pas jer joj je tek godinu i pol i u jednom je trenutku skočila na poklopac bunara. Pomaknuo se i Lela je pala u njega - prepričava Gordana Malbašić iz Udruge Sirius.

Odmah su joj, dodaje, spustili ljestve kako bi se imala na što osloniti do dolaska vatrogasaca.


Na intervenciju su došli pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Požega i uplašenu Lelu izvukli iz hladne vode.


- Bila je jako uplašena i cvilila je. Kad sam došao do nje sva se tresla od straha i zbog pothlađenosti. Osigurao sam ju te su nas kolege zajedno izvukli van - rekao nam je Josip Kraker, vatrogasac koji se po Lelu spustio u bunar.

Iz JVP kažu da su sretni što su mogli pomoći i što je sve dobro završilo.



- Sve skupa je trajalo malo manje od pola sata. Brzo je nadošla. Sve je OK. Eno je u kući, igra se kao da ništa nije bilo - dodaje Gordana.

- Lela je prekrasna, tigrasta kujica u tipu njemačkog ovčara. Vrlo je aktivna i inteligentna. Stara je 1,5 godinu. Cijepljena je, čipirana i sterilizirana. Ova pasica sad je već na petom privremenom udomljenju i krajnje je vrijeme da nađe pravi dom. Odlično se slaže s drugim psima, a voli i mačke - poručuje Gordana vjerujući da će Lela uskoro naći stalan dom s dvorištem jer je, dodaje, doista riječ o privrženom psu izuzetno dobre naravi.

A da je i veliki borac, pokazala je večeras.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI