Dočekali smo urbani izlazak: Otvara se Platinum IN, klub u centru Požege bez narodnjaka!

24.11.2015. | Platinum team
Pregleda: 25922

Dragi prijatelji,

čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na otvorenje najmodernijeg kluba u Požegi i široj okolici. Prošle godine predstavili smo mjesto za vrhunsku zabavu nazvano "PLATINUM bar & discotheque", a 27.11. ove godine predstavit ćemo Vam mjesto kakvo Požega nije imala proteklih 15-ak godina.

★ "PLATINUM IN - caffe & lounge bar" ★ naziv je ljepotana u koji smo uložili veliko iskustvo, znanje i volju posljednjih nekoliko mjeseci. Dobro se dobrim vraća, a mi smo se odlučili na ovaj projekt upravo zahvaljujući Vama, našim posjetiteljima i Vašoj vjernosti koju ste nam pokazali posljednjih 14 mjeseci. Lokacija na kojoj se nalazi ovaj ljepotan je ista kao i PLATINUM, Cehovska 8, Požega. PLATINUM zasigurno postaje vrhunski brand, a mi ćemo Vas podsjetiti kako je dobio ime. PLATINUM dolazi od imena kemijskog elementa Platina koji je plemenita kovina dosta rjeđa i skuplja od zlata te ga nazivaju još i "malo srebro". Upravo takvi se trudimo i mi biti. Jedinstveni, unikatni i vrjedniji od zlata!


★ "PLATINUM IN - caffe & lounge bar" ★ krasit će prekrasni interijer u kojem će prevladavati crno-bijelo-siva kombinacija boja, a tapecirani namještaj i fine tkanine u kombinaciji s bijelim kaljenim staklom stvorit će toplinu i profinjenost kakvu imaju današnji najmoderniji klubovi u svijetu. Naš cilj je stvoriti za Vas moderan i ugodan ambijent za vrhunsku dnevnu kavu i opuštanje te najbolji noćni provod u Požegi. Prvi u Požegi smo ponudili prirodne cijeđene sokove a sada ćemo Vam ponuditi novitete poput vruće čokolade s okusima ili proteinske shake-ove za sve sportaše i one koji vole zdrav život.


Uz ugodan interijer klub će krasiti i zasigurno Vas impresionirati posebno dizajnirani strop osvijetljen najmodernijom led rasvjetom i posebnim svjetlosnim efektima. Izuzetno smo ponosni na vrhunski zvučni sustav kakav do sada također niste imali prilike čuti u Požegi. Tu su naravno i veliki led tv ekrani na kojima ćete moći pratiti sve značajne događaje i naravno čuvenu "ligu prvaka". Veliki problem u našem prvom dijelu PLATINUMA bila je VENTILACIJA I KLIMATIZACIJA. U novom dijelu PLATINUMA postavljen je najmoderniji sustav klimatizacije i ventilacije te se nadamo da ćete uživati i kada je lokal popunjen do zadnjeg mjesta.

► MODERNA GARDEROBA I FAN SHOP ►
Još jedan novitet iz naše malene tvornice vrhunske zabave je moderna garderoba koja je pod vrhunskim video nadzorom kao i cijeli novi dio PLATINUMA. I to nije sve! S početkom rada novog dijela PLATINUMA otvaramo PLATINUM FAN SHOP u kojem ćete moći po vrlo povoljnim cijenama pronaći zanimljive rekvizite poput majica, šalica, kišobrana, kapa, jakni itd.

► BEZ NARODNJAKA ►

Posebna novost cijele ove nove PLATINUM priče je da će se u našem novom ljepotanu svirati sve "OSIM NARODNJAKA". Naše glazbene programe predstavit ćemo Vam uskoro, a 3 resident dj-a zasigurno će zadovoljiti svačiji ukus uz vrhunske DJ goste koji Vas očekuju naredno vrijeme. Naglasak stavljamo na modernu, komercijalnu stranu klupsku glazbu i ponešto domaćih alternativnih hitova te naravno stare neuništive strane i domaće klupske hitove. Sve ono što je kvalitetno, dobro i moderno očekujte u zvučnicima "PLATINUM IN-a". Odvojenim prostorom i zabavom na 2 floora mogu se pohvaliti samo rijetki klubovi, a mi ćemo pokušati zadovoljiti svačiji ukus.

► VRHUNSKA UGOSTITELJSKA PONUDA ►

★ "PLATINUM IN - caffe & lounge bar" ★ predstavit će Vam i ugostiteljsku ponudu ekskluzivnih pića, a vrlo brzo i atraktivne hrane te raznih noviteta iz svijeta ugostiteljstva koji će Vam, sigurni smo izvući osmijeh na lice. Posebne ponude očekuju mlade i studentsku populaciju te naravno sve to uz pristupačne cijene. Naš novi prostor biti će dostupan i za razne poslovne evente i Vaše privatne party-e. ★ "PLATINUM IN - caffe & lounge bar" ★ poslovat će prvenstveno kao dnevni lokal, a isto tako kao noćni lokal u dane kada radi i prvi dio PLATINUMA.

★★ GRAND OPENING - PETAK 27.11.2015. u 21h ★★

Vrata našeg ljepotana otvorit ćemo u PETAK 27.11.2015. u 21 sat. Uz novitete koje smo Vam otkrili u ovom tekstu na večeri otvorenja očekuje Vas:

► Nastup jednog od najbolji Hrvatskih DJ-a i producenata - DJ TOM POLO (ZG)
► Piće dobrodošlice
► Hladna zakuska
► JACK DANIEL`S OFFICIAL PARTY
► Hostese; Nagrade

NAPOMENA:
DJ TOM POLO (Zg) nastupit će i drugi dan otvorenja u subotu 28.11.2015.

Ponovno smo si priuštili ogroman stres i noći i noći nespavanja ali dragi naši PLATINUMOVCI mi smo tu zbog Vas i naša misija je da Vam ponudimo ono što nitko drugi nije, da Vas usrećimo i zabavimo onako kako samo mi znamo. Vrijedno je spomenuti da iza cijele PLATINUM priče stoje samo 3 čovjeka i malena tvrtka za velike projekte MEDIA IN (www.mediain.hr) koja je zaslužna za vizualni identitet ove vrhunske PLATINUM priče.

Nestrpljivo iščekujemo 27.11. i da Vam napokon predstavimo novog ljepotana nazvanog ★ "PLATINUM IN - caffe lounge bar" ★. Svoj stol možete osigurati već sada kao i ulaznicu za doček nove 2016. godine u novom dijelu PLATINUMA.

Skica stolova i separea biti će dostupna na Facebooku u tjednu otvorenja, a rezervacije i sve dodatne informacije možete obaviti na broj: 091 556 1798 (Ivan).

Vidimo se 27.11. u 21 sat - DOBRODOŠLI!

Platinum team


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI