Izvukao ga iz traktora i lupio nekoliko puta čekićem: Kod kuće mu našli arsenal oružja

Policija
(FOTO: Josip Marković)

07.11.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 14270

Oko 15 sati u Zakorenju pored Brestovca je došlo do fizičkog obračuna dvojice muškaraca. Deblji je kraj izvukao jedan od njih koji je dobio čekićem u glavu i koljeno.

- Posvađali su se oko međe. Muškarac koji je u obračunu ozlijeđen je radio u polju. Prišao mu je susjed s kojim je u svađi. Izvukao ga je iz traktora i lupio nekoliko puta čekićem. Jedan je udarac navodno dobio u glavu, a drugi u nogu - neslužbeno smo doznali.

Ozlijeđeni je muškarac prevezen u požešku bolnicu gdje su mu liječnici pružili pomoć, a još uvijek ne znamo o kakvim je ozljedama riječ.


Dodano 8.studenog


Iz PU požeško-slavonske potvrdili su nam da je došlo do sukoba između 65-godišnjeg i 64-godišnjeg muškaraca pri čemu je 64-godišnjak lakše ozlijeđen. U tijeku je kriminalističko istraživanje nakon čega će biti poznato više detalja o samom događaju.

Dodano 9.11.2015.

Policijski službenici su temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražili obiteljsku kuću u kojoj prebiva 65-godišnjak prilikom čega su pronašli tri puške, pištolj, puščanu cijev, spremnik za pušku, 529 komada raznog streljiva te 450 grama crnog baruta. Protiv 65-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog počinjenja kaznenih djela "tjelesna ozljeda" i "nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari", javila je policijska službenica za odnose s javnošću Nikolina Janković.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI