Izvukao ga iz traktora i lupio nekoliko puta čekićem: Kod kuće mu našli arsenal oružja

Policija
(FOTO: Josip Marković)

07.11.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 14263

Oko 15 sati u Zakorenju pored Brestovca je došlo do fizičkog obračuna dvojice muškaraca. Deblji je kraj izvukao jedan od njih koji je dobio čekićem u glavu i koljeno.

- Posvađali su se oko međe. Muškarac koji je u obračunu ozlijeđen je radio u polju. Prišao mu je susjed s kojim je u svađi. Izvukao ga je iz traktora i lupio nekoliko puta čekićem. Jedan je udarac navodno dobio u glavu, a drugi u nogu - neslužbeno smo doznali.

Ozlijeđeni je muškarac prevezen u požešku bolnicu gdje su mu liječnici pružili pomoć, a još uvijek ne znamo o kakvim je ozljedama riječ.


Dodano 8.studenog


Iz PU požeško-slavonske potvrdili su nam da je došlo do sukoba između 65-godišnjeg i 64-godišnjeg muškaraca pri čemu je 64-godišnjak lakše ozlijeđen. U tijeku je kriminalističko istraživanje nakon čega će biti poznato više detalja o samom događaju.

Dodano 9.11.2015.

Policijski službenici su temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražili obiteljsku kuću u kojoj prebiva 65-godišnjak prilikom čega su pronašli tri puške, pištolj, puščanu cijev, spremnik za pušku, 529 komada raznog streljiva te 450 grama crnog baruta. Protiv 65-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog počinjenja kaznenih djela "tjelesna ozljeda" i "nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari", javila je policijska službenica za odnose s javnošću Nikolina Janković.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI