Slavonija preokrenula utakmicu i pobijedila Mladost: ¨Pokazali smo karakter¨

Slavonija - Mladost
(FOTO: Anđelko Banović)

24.10.2015. | Bojan Miščević
Pregleda: 3440

Napokon uvjerljiva pobjeda nogometaša Slavonije. U današnjoj utakmici 11. kola 3. Hrvatske nogometne lige istok pobijedili su nogometaše NK Mladost iz Ždralova rezultatom 3:1. Nije bilo lako, no krenimo redom.

Gosti su poveli u 31. minuti golom Sabljića. Naši dečki se brzo vraćaju u igru i već u 36. minuti izjednačuju rezultat, a strijelac je bio Ivan Jakešević. Borba je bila dosta izjednačena, pred kraj prvog poluvremena Slavonija vrši pritisak te pri kraju imaju priliku s lijeve strane, no udarac prema protivničkom golu ukrotio je vratar gostiju i na odmor se otišlo s po jednim golom u svakoj mreži.

Drugo poluvrijeme je bilo sadržajnije iako je i prvi dio utakmice bio ispunjen uzbuđenjima i dobrom igrom.
Gol za vodstvo domaćih zabio je Marko Grbeš nakon dobre polukontre i ubacivanja s vrha desne strane šesnaesterca. Ostatak utakmice prošao je u znaku izjednačene borbe na sredini terena. Svaka ekipa je imala po nekoliko polušansi, a akcije su često bile prekidane grubim prekršajima s obje strane.


Pobjedu su igrači Slavonije samo potvrdili u sudačkoj nadoknadi kada se Antonio Matić, nakon proigravanja s desne strane i odličnog ubacivanja, našao sam pred vratarom gostiju i odličnom reakcijom poslao loptu u gol.


- Mislim da smo igrom zaslužili neriješeno no svaka čast domaćinu, zbog golova se igra nogomet i pobjeđuje. Suci su bili na strani domaćina i podijeli su nam par žutih kartona nezasluženo - rekao je Nikola Papac, trener Mladosti.

- Čestitam svojim dečkima, utakmica je bila teška po očekivanju, vidjeli ste i sami bila je to zaslužena pobjeda. Nije se lako vratiti nakon gola zaostatka. Svi mladi igrači koji su ušli riješili su utakmicu, a posebno mi je drago zbog mladog Matića koji se odlično snašao. U srijedu su imali tešku utakmicu, ali bez obzira na mladost, dečki su pokazali karakter pobjednika i još jednom čestitam svima - izjavio je trener Slavonije Marijan Bakula.

Pogledajte fotogaleriju s utakmice.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI