Golfom sletjeli s ceste u šikaru, dvije osobe ozlijeđene (FOTO)

Prometna nesreća u Kutjevu
(FOTO: Anđelko Banović)

29.09.2015. | M. Nakić/L. Galić
Pregleda: 11159

Sklizak kolnik i brzina neprilagođena uvjetima na cesti najvjerojatniji su uzroci prometne nesreće koja se oko 14 sati dogodila u Kutjevu, u neposrednoj blizini bivše "Rovite". U putnom kanalu završio je Golf II, slatinskih registarskih oznaka, u kojem su bila dvojica mladića.

- Išli su iz pravca Kutjeva. Ne zna se zbog čega su sletjeli i završili u kanalu s druge strane kolnika. Obojica su tu s kutjevačkog područja. Jedan je rođen 1984. i mislim da ima ozljede ramena. Drugi mladić ima 20-ak godina i činilo se da je lakše ozlijeđen - doznajemo od očevica nesreće.







Iz požeške bolnice potvrđeno nam je da je na hitni prijem dovezen samo jedan mladić, no težina ozljeda još uvijek nije poznata.

- Upravo smo primili pacijenta. Pri svijesti je, no moramo napraviti cjelokupne laboratorijske i dijagnostičke pretrage kako bismo točno znali koja je težina ozljeda - rekla nam je dr. Elvira Igel.





Dodano 30. rujna

Policijskim očevidom utvrđeno je da je 21-godišnji vozač pod utjecajem alkohola (1,18 promila) uslijed neprilagođene brzine sletio s kolnika u putni kanal. Tom su prilom vozač i 31-godišnji suvozač zadobili lake tjelesne ozljede. Protiv 21-godišnjeg vozača slijedi prekršajni nalog, doznajemo iz policijskog izvješća.















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI