Polaznici Plesnog studija oduševljeni koreografom s Filipina

Plesni seminar
(FOTO: M. Mihelčić)

13.09.2015. | V.B.
Pregleda: 2330

Plesni studio Marine Mihelčić, Plesni klub Boa i Twirling klub Požega organizirali su plesni seminar kako bi unaprijedili znanje plesa članova.

- Na seminar nam je došao vrlo cijenjeni trener i koreograf Renton Mantilla s kojim su naši polaznici bili oduševljeni. U Hrvatsku je došao s Filipina zaljubivši se u Hrvaticu. Sada živi u Rijeci i vodi plesni klub Flashdance Unit, a poznat u cijeloj Hrvatskoj i šire. Nadamo se da ovo nije zadnji posjet jer je zaključio da imamo izuzetne plesače koji su se već do sada i dokazali na mnogim natjecanjima - rekla je voditeljica plesnog studija Marina Mihelčić.
 
Renton Mantilla voditelj je plesnog studija Flashdance Unit iz Rijeke. U svojoj plesnoj karijeri nastupao je na nacionalnoj televiziji na Filipinima, u Hrvatskoj na Super talentu, otvorenju ACI kupa u Splitu i Cresu, CMC festivalu. Nastupa za brojne hrvatske pjevače poput Šajete, Danijela Benija, Kristine, Ane Rucner, Denis & Denis i druge. Sudjelovao na brojnim natjecanjima u zemlji i inozemstvu kao sudac, plesač i koreograf (ESDU, Dance Fest, IDO, Internacionale dance Trophy i drugi).





ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI