Požežani izgubili od Nove Gradiške: ¨Suci su unijeli nepotrebne tenzije¨

30.08.2015. | V.B.
Pregleda: 2771

Rukometaši Požege izgubili su u sinoćnoj kup utakmici u Grabriku od Nove Gradiške rezultatom 29:30, na poluvrijeme su otišli s golom prednosti 13:12. Sedam minuta prije kraja drugoga dijela Požežani su vodili s 4 gola razlike, ali nisu ju uspjeli zadržati.

"U drugom dijelu nastavljamo pravu rovovsku bitku u kojoj se obje ekipe itekako moraju potruditi za svaki postignut gol. Iako imamo laganu prednost od gola ili dva, u 50. minutu ulazimo izjednačeni 22:22. Međutim, tada se budi Raguž i serijom uglavnom njegovih golova dolazimo do 27:23 u 53. minuti. Dvije minute poslije imamo još 28:25, ali tada se događa već opisani scenarij i nažalost, nesretni poraz. Šteta, bila je dobra prilika za pobjedu", napisali su rukometaši na svom Facebook profilu.

Najviše kritika u odličnoj utakmici, kako kažu, odnosi se na suce koji po njima nisu bili na nivou. "Miroslav Josić i Goran Radonjić iz Donjeg Miholjca odličnu i vrlo neizvjesnu utakmicu svojim katastrofalnim suđenjem pretvorili su u lakrdiju. Brojnim njihovim greškama nezadovoljne su obje ekipe. Umjesto da smire tenzije na terenu samo su ih svojim lošim odlukama pojačavali, posve nepotrebno", napisali su. 



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI