Slavonija ispala iz borbe za kup: ¨Izgubili smo zbog naše bahatosti¨

26.08.2015. | Vjeran Blašković
Pregleda: 7164

ŠNK Slavonija izgubila je danas od NK Duge Rese 1929 u pretkolu Hrvatskog nogometnog kupa. Nakon regularnog dijela bilo je 2:2, a niti u produžecima nije pao pobjednički gol. Pucali su se penali, a Petar Tomić je pogodio stativu, domaćini su sve zabili pa Požežani kući putuju izbačeni iz ovogodišnjeg natjecanja za nacionalni kup. Konačni rezultat bio je 7:5.

- Bili smo favoriti, dečki su podcijenili protivnika koji igra županijsku ligu i na kraju smo zasluženo izgubili, a domaćin zasluženo pobijedio. Borili su se i na kraju slavili. Pobijedila je slabija ekipa, ali takav je nogomet i kup. Izgubili smo zbog bahatosti moje ekipe - rekao je trener Slavonije Marijan Bakula.

Slavonija je cijelo vrijeme pritiskala i stvarala šanse koje se nisu realizirale. Domaćin je poveo golom u 23. minuti, izjednačio je Marko Grbeš u 53. minuti. Domaćin je opet poveo u 73., a izjednačio Valentino Podobnik u 77. minuti. Duga Resa je zbog crvenog kartona igrala s igračem manje od 47. minute utakmice, a u 10. minuti produžetka iz istog je razloga izašao strijelac drugog pogotka za Slavoniju Podobnik.


Nogometaši Slavonije imat će dva dana za pripreme sljedeće prvenstvene utakmice. U subotu putuju u goste Varaždinu u 2. kolu 3. HNL istok.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI