Pomoć Jakšićanima: Organiziraju projekcije dokumentarnog filma o obitelji Kostelić

Ivica i Janica Kostelić
(FOTO: Promo)

24.08.2015. | Vjeran Blašković
Pregleda: 4319

Za prevarene učenike OŠ Mladost iz Jakšića ovoga će tjedna biti organizirane dvije projekcije dokumentarnog filma novinara Brune Kovačevića "Gnothi seauton" ("Spoznaj samoga sebe"). Radi se o filmu u kojemu Kovačević tijekom 23 godine prati sportske uspjehe Janice i Ivice Kostelić.

Prva projekcija održava se u srijedu (26.8.) u Gradskom kazalištu Požega u 20 sati, a u četvrtak je projekcija u jakšićkoj školi također u 20 sati. Film je za sada prikazan samo u Zagrebu i ovo je jedinstvena prilika za pogledati ga budući da će film biti kandidiran za filmsku nagradu Oscar u kategoriji najboljeg dokumentarnog filma.

Prihod od prodanih ulaznica ide za učenike sedmih razreda OŠ Mladost iz Jakšića kako bi u rujnu otišli na ekskurziju. Naime, prevarila ih je  agencija kojoj  su roditelji uplatiti novac. Cijena ulaznice za projekciju u Gradskom kazalištu je 35 kuna, a u školi 25 kuna.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI