Požežanin napisao vodič za skupljače boca

Dražen Perušić zvan "Boca"
(FOTO: Martina Smrzlić)

01.08.2011. | Martina Smrzlić
Pregleda: 11005

Neobični ljudi u našem malom gradu bave se zaista neobičnim profesijama. Dražen Perušić zvan "Boca" ne samo da je u skupljanju boca pronašao svoju karijeru, već je o istom poslu odlučio napisati knjigu kako bi pomogao onima koji će se tek upustiti u tu djelatnost.

- Napisao sam priručnik "Mali vodič skupljača boca" i trebao bi uskoro biti izdan. Već sam predao rukopis. Kao što piše u mojoj knjizi, svatko sebi bira što će i kako uzeti od života. Ja sam se u ovome našao i uživam. Odlučio sam iz toga uzeti ono najbolje - rekao je Perušić.

Za sebe kaže da je rocker koji se upristojio te da je našao pravu mjeru u životu. Na upit o tome može li se živjeti od skupljanja boca, rekao je kako on može.


- U svakom dijelu života i posla ima nešto pozitivno za nekoga i tu se nalazi moje mjesto. Ja sam našao svoj svijet. Skupljači boca koji s grčem to rade i ne uživaju u cijeloj priči, dakako da ne mogu živjeti od toga.


- Moj nadimak je Boca. Napisao sam vodič u kojem će svaki novi skupljač boca moći pročitati pokoji savjet. I to je to. Ja sam zadovoljan - izjavio je za 034portal "Boca", Dražen Perušić.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI