Volonteri udruge ¨Sirius¨ postavljaju ogradu; otvorenje parka u lipnju

Volonteri "Siriusa" prave park za pse
(FOTO: Lidija Galić)

14.05.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 3776

Volonteri Udruge Sirius od jutros rade na uređenju budućeg parka za pse. Tijekom prijepodneva ih se okupilo desetak, a preostali će im se pridružiti poslijepodne.

- Postavljamo ogradu i ako ne stignemo sve danas, završit ćemo sutra. Napravit ćemo i drveni most za lakši pristup parku. Most će biti montažni kako bi se u slučaju poplave mogao maknuti – rekla nam je Gordana Malbašić, predsjednica Udruge.







U pregovorima su s Elektro teamom za stare drvene stupove za most, napravit će ulaz te traže nekoga tko bi nam mogao zavariti kapiju. Nakon toga slijedi postavljanje sprava za agility.

- Budući da je prostor dosta malen moramo ih postaviti kako bi se psi imali gdje istrčati. Posadit ćemo i koje drvo da bude hlada. Rok za otvorenje je 27. lipnja, no vjerujem da ćemo završiti i prije. Pozvat ćemo sve ljude koji su nam na bilo koji način pomogli u našem radu, od glumaca, pjevača, naših sugrađana, medija. Puno nam je ljudi pomagalo i vjerujem da će biti zadovoljni kada vide rezultate našeg rada – zaključila je Malbašić.





Udruga Sirius trenutačno brine od 37 pasa smještenih u svim dijelovima Požeštine. Redovito ih obilaze i brinu o njima.















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI