Policajci pobijedili na malonogometnom turniru Grada Požege

Malonogometna ekipa PU požeško-slavonske
(FOTO: Pozega.hr)

08.03.2015. | Pozega.hr/M.N.
Pregleda: 3158

Ekipa policijske uprave pobjednik je tradicionalnog 12. Malonogometni turnir Grada Požege u organizaciji Požeškog športskog saveza i pod pokroviteljstvom Grada Požege, što se održava u prigodi Dana grada i Grgureva. Nastupilo je 12 ekipa sastavljenih od djelatnika ustanova i poduzeća s područja grada Požege, objavljeno je na službenoj stranici Grada Požege.

U prvom polufinalu sastali su se Coloremajl i Policijska uprava. Poveli su policajci pogotkom Elvisa Đaića u 6. minuti. Za Color je izjednačio Mario Jakovac u 10. minuti. Pobjedu Policiji i plasman u finale donio je Franjo Kolomaz pogotkom dvije minute prije kraja.

U drugom polufinalu sastali su se Vojarna 123. brigade Hrvatske Vojske i Hrvatska elektroprivreda. Tomislav Čakalić doveo je HEP u vodstvo u 11. minuti, ali u sljedeća dva napada, u posljednjoj minuti prvog dijela Tihomir Šubara s dva pogotka donosi Vojarni vodstvo od 2:1. Drugo poluvrijeme proteklo je u pokušajima igrača HEP-a da postignu pogodak za izjednačenje i izbore barem penale. Nekoliko posljednjih minuta "hepovci" su pokušali i s igračem više u polju, izvadivši i vratara. Nisu uspjeli postići pogodak, ali je zato u posljednjim trenucima utakmice vratar Vojarne Tomislav Kovačević pogodio njihovu nebranjenu mrežu.


U utakmici za 3. mjesto Coloremajl je uvjerljivo svladao Hrvatsku elektroprivredu. Rezultat je bio 6:3 za Coloremajl koji nije uspio obraniti naslov pobjednika turnira ali su njegovi igrači opet ostvarili odličan rezultat osvojivši treće mjesto. Tri pogotka za Color postigao je Valentin Pranjić a po jedan Božidar Banović, Marijan Solić i Vlatko Papac. Za HEP dva pogotka postigao je Hrvoje Ivanešić, a jedan Aleksandar Darmopil. Pehare za treće i četvrto mjesto ekipama Coloremajla i HEP-a uručio je voditelj turnira Jurica Bešlić.


U finalu Policijska uprava požeško-slavonska je također bila uvjerljiva protiv Vojarne. Prvo poluvrijeme je proteklo u ravnopravnoj igi u kojoj je Policija imala vodstvo od 3:2. U drugom dijelu igrači Vojarne ostali su bez snage što su iskoristili mlađi igrači Policije i ostvarili pobjedu rezultatom 7:2. Tri pogotka za Policiju postigao je Franjo Kolomaz, dva je dodao Kristijan Ivandić a po jednom su se u strijelce upisali Ivan Glavaš i Kristijan Maroši. Za Vojarnu dva pogotka postigao je njihov najbolji igrač Tihomir Šubara.

Pehar za drugo mjesto igračima Vojarne ispred organizatora uručio je Vlado Drkulec, dopredsjednik Požeškog športskog saveza, a pehar za prvo mjesto igračima Policijske uprave požeško-slavonske u ime pokrovitelja uručio je Mario Pilon, zamjenik gradonačelnika Vedrana Neferovića.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI