Vallisice konačno pobjeđuju: ¨Karlovčankama smo pokazale nadmoć¨

23.02.2015. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 4890

Sjajnom jučerašnjom pobjedom odbojkašice Ženskog odbojkaškog kluba Vallis Aurea iz Požege su si definitivno skinule kamen s vrata. Požežanke su savladale Karlovčanke s rezultatom 3:1 (25:21, 25:22, 17:25 i 25:15 po setovima). Vallisice su tako isplivale na sedmo mjesto, još bliže sredini ljestvice i ostanak u 1.B ligi ne bi im trebao više biti problem.

- Nakon što smo dobile prva dva seta curama je jednostavna pala koncentracija i opustile su se, trebale su malo doći do zraka, da bi im u četvrtom setu pokazale nadmoć. Ovo nam je druga pobjeda zaredom u nastavku sezone i nadamo se da će se tako nastaviti. Sljedeći vikend igramo u Osijeku protiv drugo ili treće plasirane ekipe, nismo na svojem terenu. Opet idemo korak po korak. Ne očekujemo ništa previše, ali idemo se boriti za plasman u ligi. Sad smo sedme na tablici, s time da šeste imaju isto 12 bodova. Lakše se diše, sad ćemo ići opuštenije u utakmice. U Osijek idemo sa stavom da ćemo pobijediti, ali realno, oni su vodeća ekipa. Što bude, bit će, a poslije toga nam dolazi OK Sisak koji je ispod nas i tu se definitivno nadam pobjedi, lagano skupljamo bodove - izjavila nam je Ana Đurčević Paukner, trenerica ŽOK Vallis Aurea.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI