Zbog snijega čak šest prometnih nesreća; isti Golf u sat i pol stradao dvaput

Autobus je sletio s ceste u Dervišagi
(FOTO: Čitatelj)

07.02.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 5906

Šest prometnih nesreća dogodilo se tijekom jučerašnjeg dana na prometnicama na području PU požeško-slavonske, doznajemo od Ivane Radić, glasnogovornice PU požeško-slavonske. Ozlijeđenih nije bilo.

- Prva se nesreća dogodila u 8,35 kod mjesta Nova Lipovica gdje je došlo do slijetanja autobusa s kolnika. 39-vozač požeških registarskih oznaka nije prilagodio vožnju uvjetima na kolniku te mu slijedi prekršajna prijava. U 9,20 na D38 između mjesta Ožegovci i Branešci 29-godišnji vozač Ford Fieste daruvarskih registarskih oznaka zabio se u metalnu zaštitnu ogradu, a kako nije prilagodio brzinu vožnje uvjetima na cesti i njemu slijedi prekršajna prijava - rekla nam je Ivana Radić.

Prometna se nesreća dogodila i u Prekopakri gdje je, u Ulici Ante Starčevića, 28-godišnji vozač Citroen Berlinga daruvarskih registarskih oznaka, sletio s kolnika i udario u metalno stup. U Omanovcu je došlo do sudara između osobnog i teretnog vozila. 28-godišnja vozačica osobnog automobila marke Hyundai zbog neprilagođene je brzine uvjetima na kolniku prešla na suprotnu stranu kolnika i udarila u teretno vozilo. Slijedi joj prekršajna prijava.



Foto: Anđelko Banović


U 14, 10 u Dervišagi, na raskrižju ulica Radnička i Stjepana Radića, došlo je do sudara između dva osobna automobila zbog oduzimanja prednosti prolaska.
- U toj je nesreći Golf požeških registarskih oznaka odbačen u putni kanal. Sat i pol kasnije na istom se mjestu dogodila još jedna prometna nesreća u kojoj je 52-godišnji vozač Daewooa zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor i sletio s kolnika u isti taj kanal te udario u Golf koji je tamo bio iz prethodne nesreće - rekla  nam je glasnogovornica Radić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI