Sudarili se zbog poledice; šest osoba ozlijeđeno

Prometna Kaptol
(FOTO: Anđelko Banović)

03.01.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 13581

Prometna nesreća dogodila se sinoć oko 20 sati na cesti između Velike i Kaptola.

Ivana Radić, glasnogovornica PU požeško-slavonske potvrdila nam je da je riječ o sudaru između dvaju osobnih automobila te da je šestero ljudi ozlijeđeno.

Dodano u 15,55


34-godišnji vozač automobila marke BMW, virotitičkih registarskih oznaka upravljao je vozilom prema Velikoj. S njim se u automobilu nalazilo još pet osoba, među kojima i dvoje djece. Uslijed zaleđenog kolnika prešao je na lijevi kolnički trak i udario u Peugeot zagrebačkih registracija, kojim je upravljao 43-godišnjak pod utjecajem alkohola (0,62 promila). Peugeot nije imao propisanu zimsku opremu. Prilikom sudara oba su vozila sletjela u putni kanal, a ukupno je 6 osoba lakše ozlijeđeno.


Prekršajna prijava slijedi vozaču Peugeota zbog vožnje pod utjecajem alkohola i nekorištenja zimske opreme, ali i protiv odgovornih za održavanje prometnice, izvijestila nas je glasnogovornica Radić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI