Udarili u stupove i pokušali pobjeći s mjesta nesreće

Prometna nesreća
(FOTO: arhiva)

21.03.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 4156

31-godišnji vozač fiata požeške registracije je uslijed prebrze vožnje Županijskom ulicom tijekom noći sa subote na nedjelju udario automobilom u metalni nosač prometnog znaka "Zabranjeno zaustavljanje i parkiranje" te je napustio mjesto prometne nesreće. Policija ga je potom uhvatila na Sajmištu. Utvrđena mu je prisutnost alkohola u organizmu u koncentraciji od 0,67 promila.

Policiji nije uspio pobjeći ni 27-godišnji vozač audija požeške registracije, koji je noć prije sletio s kolnika i udario u semafor na križanju ulica Zrinske i Pavla Radića.

Policijska uprava požeško-slavonska zabilježila je tijekom proteklog vikenda još dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama. U petak poslijepodne je 28-godišnja vozačica volva požeške registracije uslijed neprilagođene brzine na cesti D-38 kod Nurkovca izgubila nadzor nad vozilom i sletjela s kolnika. Lakše je ozlijeđena zaradila i prekršajnu prijavu.
Njenu sudbinu dijeli 36-godišnji vozač fiata požeške registracije, koji je u subotu navečer sletio s ceste u Dervišagi i udario u stup semafora.


Zabilježene su još četiri prometne nesreće s materijalnom štetom. Sve su se dogodile u Požegi, po dvije u Ulici Pavla Radića i po jedna u Osječkoj i na križanju Pavla Radića i Frankopanske.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI