U nesreći lakše ozlijeđeno 5-godišnje dijete

Policija - ilustrativna fotografija
(FOTO: Lidija Galić)

29.08.2014. | Lidija Galić
Pregleda: 2887

U srijedu su se na području PU požeško-slavonske dogodile četiri prometne nesreće.
Prva se dogodila oko 11,55 sati u Požegi, u Ulici Antuna Kanižlića gdje je vozač teretnog vozila zbog nepropisne vožnje unatrag udario u stup javne rasvjete.

U vremenu od 12,58 do 13,30 sati u Požegi, u Ulici  dr. Franje Tuđmana nepoznati je vozač, nepoznatim vozilom, oštetio propisno parkirani Golf, požeških registarskih oznaka koji je prethodno parkirao 46-godišnjak.

Oko 13,50 sati na državnoj cesti D-38 između Kamenske i Orljavca uslijed neprilagođene brzine 28-godišnja vozačica osobnog automobila marke Renault, požeških registarskih oznaka, sletjela je s kolnika. Ona i 5-godišnje dijete, koje se nalazilo u sigurnosnoj sjedalici, lakše su ozlijeđeni.


Isti dan oko 15,40 sati u Pakracu, na raskrižju ulica Kralja Tomislava i Vatroslava Lisinskog, dogodila se prometna nesreća između dva osobna automobila u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba nego je samo nastala materijalna šteta.


Za počiniteljem koji je napustio mjesto prometne nesreće, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao policijski službenici tragaju, a protiv svih počinitelja ovih nesreća slijede prekršajne prijave, navodi se u izvješću iz PU požeško-slavonske.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI