Tri kazališne predstave za djecu

Lutkarska predstava
(FOTO: Duško Jaramaz/PIXSELL)

28.06.2011. | V.B.
Pregleda: 4366

Predstavom za djecu "Glumci u zamci" koja će biti odigrana večeras u 18 sati u Gradskom kazalištu Požega započeti će 3. po redu Kazališni kampus u Požegi. U predstavi glume Nenad Pavlović i Petra Blašković.

Predstave za djecu će se održavati i sutra, a ulaz na sve predstave je slobodan. Kazališni kampus organiziraju Grad Požega i Umjetnička akademija iz Osijeka.

Sutra (29.6.) u 11 sati u Kazalištu će biti odigrana predstava za djecu "Muškarac koji je nosio poljubac". U predstavi glume, pjevaju i plešu: Petra Blašković, Franjo Tončinić i Nenad Pavlović.


U 20 sati u Kazalištu će se održati mimsko-dramska radionica s pjesmama Zdenke Marković te službeno otvaranje Požeškog kulturnog ljeta.


U atriju Muzeja u 21 sat odigrat će se lutkarska predstava "U potrazi za čudovištima" prema motivima S. Marijanovića. Dramaturgija i režija: Hrvoje Seršić. Igraju: Petra Blašković, Aljoša Čepl, Nastasja Flajc, Nenad Pavlović i Giulio Settimo.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI