Pas bez nadzora ugrizao 10-godišnjaka

Ilustracija: policija
(FOTO: Mario Nakić)

11.08.2014. | Lidija Galić
Pregleda: 3619

Nepoznati je počinitelj u noći s petka na subotu provalio u ugostiteljski objekt u Ulici Pavla Radića u Požegi. Iz kafića koji je u vlasništvu 37-godišnjaka otuđio je alkoholna pića. Policijski službenici tragaju za počiniteljem, navodi se u izviješću iz PU požeško-slavonske koje potpisuje glasnogovornica Ivana Radić.

U subotu, 9. kolovoza, između 02,30 i 03,30 sati u Požegi, u Mesničkoj ulici, u ugostiteljskom je objektu nepoznati počinitelj iz torbice 20-godišnjakinje otuđio mobitel vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja, za kojim policijski službenici tragaju, slijedi kaznena prijava.

Istog dana, oko 16,30 sati, u Pleternici, u Ulici Mile Budaka na prostoru školskog igrališta pas, kojega je 17-godišnjak držao bez nadzora, srušio je na tlo i ugrizao 10-godišnjaka. Protiv 17-godišnjaka slijedi prekršajna prijava.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI