Slavija i Slavonija uvjerljivo poražene od kvalitetnijih drugoligaša

02.08.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 6564

Nije bilo iznenađenja prvog dana 29. memorijalnog turnira "Stjepan Zdenko Šivo" u Pleternici. Gosti iz Zagreba i Sesveta ostvarili su uvjerljive pobjede protiv predstavnika Požeško-slavonske županije.

U prvoj je utakmici momčad iz Sesveta savladala požešku Slavoniju rezultatom 9:3. Važno je napomenuti da je pred sam kraj prvog dijela bilo 4:3, ali u nastavku utakmice igra Požežana se raspala.

- Razlika u kvaliteti je velika. Sesvete su profesionalna momčad, imaju neke igrače iz prve lige. Oni će ove sezone sigurno biti u samom vrhu 2. HNL. Mi smo se prvih 50-ak minuta još mogli nekako nositi, ali dalje nije išlo. Sutra ćemo u utakmici sa Slavijom vidjeti zapravo gdje smo - rekao je Željko Mitrović, trener Slavonije. Sva tri pogotka za Slavoniju postigao je Mile Pavelić.


U drugoj je utakmici domaća momčad Slavije izgubila od gostiju iz zagrebačkog Nogometnog kluba Rudeš rezultatom 4:0.


- Rudeš je momčad pri vrhu 2. HNL i sve drugo, osim njihove visoke pobjede, bilo bi veliko iznenađenje. Mi smo se nadali da će oni možda nonšalantno ući u utakmicu i tu bismo tražili svoju priliku, međutim to se nije dogodilo. Na kraju poluvremena je bilo 1:0 i tu smo se još držali, ali nakon primljenog drugog pogotka bilo je jasno u kojem smjeru ide utakmica - rekao je Dalibor Bognar, trener Slavije.

Sutra se utakmica za 3. mjesto između Slavonije i Slavije igra u 16,30 sati, a finale između Sesveta i Rudeša zakazano je za 18,30.

FOTO Pogledajte galeriju s turnira.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI