VIDEO: ¨Veselimo se prvom koncertu u svome gradu¨

Tamburaši Posegana - arhivska fotografija
(FOTO: 034portal)

06.07.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 6355

Nakon strelovitog uspjeha, mladi požeški tamburaški sastav Posegana najavljuje prvi samostalni koncert u svome gradu. Zahvaljujući hitovima "Doživotno tvoj" i "Ljubav to smo mi" probili su se među najpopularnije mlade tamburaške pop sastave i zauzeli mjesto požeškog predstavnika novog "tambura-pop" vala. Prepoznalo ih je stotine tisuća slušatelja preko YouTubea, prepoznala ih je Croatia Records, njihovi spotovi se vrte na CMC-u i drugim televizijskim postajama, svakodnevno pune radijski eter, a najnoviji im je uspjeh prolazak u finalnu večer tamburaškog festivala Zlatne žice Slavonije u sklopu ovogodišnjeg požeškog Aurea festa.

Sve je to i više nego dobar povod da porazgovaramo s članovima benda (nažalost, nisu svi mogli doći) o njihovom dosadašnjem radu. Josip, Ivan i Saša su, u pauzi između napornih proba pred nadolazeći koncert, odvojili deset minuta za 034TV.




Dečki ističu kako se vesele prvom samostalnom koncertu u svome gradu i pozivaju vas u petak, 11. srpnja u 21 sat na livadu uz Orljavu (preko puta starog autobusnog kolodvora). Organiziraju ga u suradnji s udrugom PUMA koja će tom prigodom proslaviti prvi rođendan, a ulazak je besplatan.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI