Krađa aluminijskih i metalnih dijelova i predaja oružja

Policija - ilustrativna fotografija
(FOTO: Ilustracija)

22.05.2014. | Lidija Galić
Pregleda: 2445

U vremenskom razdoblju od 20. travnja do 21. svibnja 2014. godine, u Pakracu, Radničko naselje, iz prostorija trgovačkog društva iz Pakraca nepoznati počinitelj je otuđio razne aluminijske i metalne dijelove. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava, navodi se u izvješću iz PU požeško-slavonske.

Jučer je u Pleternici, osoba koja je zatražila da bude anonimna, predala policijskom službeniku za protueksplozijsku zaštitu jedan kontejner za ručni bacač raketa i 15 komada streljiva.

Istoga dana, u Požegi, osoba koja je zatražila da ostane anonimna predala je policijskom službeniku jednu tromblonsku osvjetljavajuću minu M-60.


Eksplozivna sredstva su izuzeta i pohranjena u prostorije Policijske uprave do uništenja.


Policija poziva građane koji još negdje u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva da ga bez straha od sankcija prijave policiji. Napominju da građani ne donose sami oružje i eksplozivna sredstva već da o tome obavijeste na broj telefona 192 nakon čega će policijski službenici u civilu doći na dogovoreno mjesto i preuzeti opasno sredstvo.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI