Garavuše opet prve, Saša Đurđević skočio na drugo mjesto

Saša Đurđević
(FOTO: Screenshot)

24.03.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 3225

Tamburaški sastav Garavuše iz Kutjeva već je drugi tjedan zaredom na samom vrhu 034 glazbene top liste. Djevojke imaju svesrdnu podršku svojih fanova za novi singl "Poljubi me", za koji još uvijek čekamo da bude snimljen videospot.



Najveće iznenađenje ovoga tjedna definitivno je lipički pjevač Saša Đurđević koji je od prošlotjednog prijedloga s pjesmom "Optimist" sinoć skočio na visoko drugo mjesto. Na treće su mjesto pali momci iz Posegane s još uvijek aktualnim spotom za pjesmu "Ljubav to smo mi, Marko Musil je "Bez nje" na broju 4, a pete su Kćeri ravnice s pjesmom "Samo uspomene".


S top liste ispali su Bekrije, a novi prijedlog ovoga tjedna je požeški reper Nellak koji najavljuje svoj četvrti album novom pjesmom "Sreća".




Za svoje favorite na 034 top 5 glazbenoj listi možete glasati na našoj Facebook stranici - ovdje, tako da "lajkate" fotografiju s imenom pjesme koja vam se sviđa. Prijedloge za sljedeći tjedan šaljite nam na e-mail: [email protected].



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI