Mladi Hajdukovci pružili dobar otpor Osječanima

NK Hajduk - mladi
(FOTO: Mario Barać)

17.03.2014. | Mario Barać
Pregleda: 2625

Pakrački "Hajduk" proteklog je vikenda bio domaćin u 14. kolu Prve kvalitetne lige mladeži istok, a gostovala je vodeća ekipa lige, Nogometni klub "Osijek".

Favorizirani gosti su slavili i u utakmici mlađih i starijih pionira, ali je "Hajduk" odigrao ravnopravno, pružio kvalitetan otpor i potvrdio da se u klubu već godinama odlično radi s mladim kategorijama.

Mlađi pioniri "Hajduka" doživjeli su minimalan poraz 1:0, primivši gol iz slobodnog udarca s 20-ak metara udaljenosti. Bio je to detalj koji je presudio pobjednika jer su nogometaši "Hajduka" bili ravnopravni odličnim gostima u svim segmentima igre. "Hajduk" je usprkos porazu u konkurenciji 14 ekipa ostao na 4. mjestu s 24 osvojena boda. Od ostalih klubova iz naše županije "Slavija" je na 11. mjestu s 9 bodova, a požeška "Slavonija" je s osvojena 3 boda na 13. mjestu.


Stariji pioniri Hajduka su poraženi rezultatom 4:1, a zanimljivo je da su svi golovi pali u prvom poluvremenu. Strijelac jedinog gola za domaćina bio je odlični Franko Zandona.


- Gostujući treneri su nam na kraju čestitali na marljivom i kvalitetnom radu iz kojega proizlaze odlični rezultati i pojedinci koje su već ranije prepoznali u osječkom prvoligašu s kojim surađujemo posljednje dvije godine. I nama je čast što posuđuju naše kvalitetne igrače koji s "Osijekom" sudjeluju na prijateljskim turnirima i utakmica pa su tako nedavno u dresu "Osijeka", na turniru u Međugorju igrali naši igrači Ivan Keć, Nikša Grubišić i Matija Vuić.

- Nakon ove utakmice gostujući treneri su upisali još neka imena pa je sigurno da će se ta suradnja nastaviti i dalje, na obostrano zadovoljstvo - rekao je Siniša Grubišić, trener mlađih kategorija "Hajduka".

I u konkurenciji starijih pionira "Hajduk" je najuspješniji među klubovima iz naše županije. S 19 osvojenih bodova trenutno zauzima 5. mjesto u konkurenciji 14 ekipa, "Slavonija" je 8. sa 16 bodova, a "Slavija" 13. s jednim osvojenim bodom.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI