Krpan osvojio broncu, Jugović pružio dobar otpor Prtenjači

Robert Krpan i Mihael Jugović
(FOTO: BK Graciano)

10.03.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 4566

Na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske u boksu za juniore, održanom proteklog vikenda u Sesvetama, nastupili su boksači iz 24 boksačka kluba, među kojima su Robert Krpan i Mihael Jugović, članovi požeškog Boksačkog kluba Graciano.

Robert Krpan je u kategoriji do 64 kg osvojio brončanu medalju. Poražen je u polufinalu od Davida Lincendera iz zagrebačkog kluba Leonardo, koji je na kraju bio prvak.

Mihael Jugović je u kategoriji do 69 kg imao nesreću da se već u četvrtfinalnoj borbi susretne s Lukom Prtenjačom, članom domaćeg BK Sesvete, inače boksačem koji je svojedobno bio treći na Europskom prvenstvu. Iako poražen, Mihaelov je nastup bio zapažen i iznenadio je sve u dvorani, a prema sudcima dobio je treću rundu. To u Hrvatskoj nikome nije uspjelo već dulje vrijeme, a sve ostale borbe do finala Prtenjača je završavao prekidima da bi na kraju postao prvak i bio proglašen najboljim boksačem turnira.


- Nakon svega, mi u klubu smo zadovoljni pokazanim i pogotovo zato što je ovo našim boksačima prva juniorska godina. Pokazalo se da se ravnopravno nosimo i s najjačim klubovima kao što su BK Sesvete i BK Leonardo. Uz ostale aktivnosti, počeli smo se pripremati i za seniorsko prvenstvo koje će se održati u svibnju - komentirao je Željko Krpan, trener BK Graciano.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI