Ankin dvor: Udobnost i privatnost u apartmanskom smještaju

Ankin dvor
(FOTO: Mario Barać)

29.12.2013. | Promo
Pregleda: 19226

Toplice Lipik, odnosno Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju, 2013. godine su bitno proširile i obogatile svoj smještajni kapacitet, a jedna od važnijih investicija je osposobljavanje apartmana u Ankinom dvoru koji su, potvrđuju to iskustva iz posljednjih nekoliko mjeseci, razinu usluge podigli na bitno viši nivo.

Do Uskrsa u funkciji još 4 apartmana

Od ukupno 8 apartmana, koliko ih je u ovom novosagrađenom, modernom objektu, u funkciji su za sada 2, ali prema najavi Darka Kelemena, ravnatelja lipičke bolnice, do Uskrsa 2014. godine očekuje da će u upotrebi biti još 4, veličine između 40 i 45 četvornih metara.





- Apartmane u Ankinom dvoru koji je udaljen samo 50-ak metara od bolničkog kompleksa, nudimo po izuzetno povoljnim cijenama našim gostima kojima je potrebna rehabilitacija ili samo odmor, a svakako privatnost. Gost ovdje ima sve što je potrebno čovjeku da pobjegne od svakodnevne buke i da svome tijelu priušti tretman koji zaslužuje – ističe ravnatelj Kelemen.

Priuštite svome tijelu tretman koji zaslužuje

Osim što su moderno uređeni i opremljeni, apartmani su klimatizirani, korisnici imaju pristup internetu, na raspolaganju im je privatno parkiralište u dvorištu objekta, a imaju i mogućnost između samog noćenja ili korištenja punog pansiona. Da su cijene vrlo popularne potvrđuje i podatak da se cijena smještaja za umirovljenike od 156 kuna po osobi, ovisno radi li se o punom pansionu ili samo noćenju s doručkom i korištenjem zatvorenog bazena, a kompletan cjenik, kao i sve potrebne dodatne informacije moguće je pronaći na internet stranici lipičkih toplica bolnica-lipik.hr ili upitom na telefon 034/440-700 ili na mail [email protected].

Osim za umirovljenike, tu su i pogodnosti za aktivne osiguranike, a pogodnosti Ankinog dvora, kao i svih usluga rehabilitacije u nadaleko poznatim Toplicama Lipik možete koristiti preko uputnica ili putem privatnog aranžmana.




Klikni na letak za uvećani pregled

Karticama na rate ili čekovima uz odgodu

Osim popularnih cijena, u Toplicama Lipik vam omogućavaju odgodu plaćanja čekovima građana do najviše 3 rate i plaćanje karticama: American Express, PBZ Maestro ili Zagrebačke banke do najviše 6 rata, Hypo banka.

U sanaciju, uređenje, opremanje i stavljanje u funkciju 2 apartmana u Ankinom dvoru do sada je uloženo oko 350.000 kuna, a odmah iza Nove godine kreće se s opremanjem dodatna 4 apartmana.

Sve na dohvat ruke

Smješteni u samom središtu mirnog i pitomog Lipika, korisnicima su na dohvat ruke najvažniji bolnički i gradski sadržaji – moderni zatvoreni bazen s temperaturom vode od 33 stupnja Celzijusa, mogućnost korištenja masaže prema dogovoru, blizina gradske knjižnice, korištenje šetnica i biciklističkih staza, vožnja kočijom gradskim ulicama ili posjet poznatoj lipičkoj Ergeli. U svakom slučaju, ako želite odmor uz rehabilitaciju, Toplice Lipik i smještaj u Ankinom dvoru su pravi izbor.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI