San Diego uvjerljiv protiv Plamena, Oase svladali Saloon u penalima

Mali nogomet
(FOTO: ilustracija)

28.12.2013. | Jurica Bešlić/P.S.S.
Pregleda: 2445

Petstotinjak gledatelja pratilo je utakmice petog dana natjecanja na Božićnom malonogometnom turniru koji je otvorio Caffe bar San Diego uvjerljivom pobjedom rezultatom 7:1 nad MNK Plamenom. Pogotke za San Diego postigli su Ivan Legac (2), Danislav Rašić (2), Matej Jaroš, Ivan Vitenberg i Marko Milinović dok je počasni pogodak za Plamen zabio Mirko Bošnjak. Caffe Bar Oase Pleternica i Club Saloon Bolte lounge bar odigrali su neodlučeno, 2:2, a nakon penala prednost je ostvarila ekipa Oase rezultatom 5:4. Dva pogotka za Pleterničane postigao je odlični napadač Slavije, Josip Jakovljević dok su za Saloon Bolte precizni bili Davor Kaurić i Toni Hojsak. Novogradiški Caffe bar Oscar nije imao problema u susretu sa ekipom Bet 3000 te je utakmica završila rezultatom 4:0. Ponovno je dva pogotka postigao Bojan Bokan, a po jedan su dodali Tomislav Barišić i Mario Vlaović.

MNK Bonita Požega je protiv Štrumpfova slavila rezultatom 4:3 i ostvarila drugu pobjedu u skupini te je blizu prolaska u osminu finala. Pogotke za Bonitu postigli su Andro Brkić (2), Dejan Orešković i Marijo Šarčević dok su za Štrumpfove efikasni bili Antun Kopjarević (2) i Leonardo Šnajder. Jučer se požeškoj publici predstavila i jaka osječka ekipa Đavo Tapu koju predvodi Požežanin Mislav Včelik, a ostali igrači su članovi hrvatskog malonogometnog prvoligaša Osijeka. U prvoj utakmici su pogotkom Zvonimira Horvata bili bolji od ekipe 97 dok su u drugom susretu sa 2:1 dobili Autodijelove Tokić. Pogotke su postigli Mislav Včelik i Dražen Čavar, a za Autodijelove Tokić strijelac je bio Mario Majstorović.

Kuzmička Metra ostvarila je uvjerljivu pobjedu protiv NK Lipe rezultatom 8:1. Pogotke su postigli Vjekoslav Čerti (2), Miroslav Papak, Luka Rotim, Josip Novak, Darko Marić, Ivo Papak i Tomislav Žuljević, a počasni pogodak za Lipu postigao je Tomislav Bičanić. Branitelj naslova, Pizza bar Aureus Caffe bar Samson plasirao se u drugi krug uvjerljivom pobjedom rezultatom 4:0 protiv MNK Vladorene Pizzeria Mama mia. Dvostruki strijelac je bio mladi Bruno Boban, napadač ŠNK Slavonije dok su po jedan dodale mlade nade NK Slavije, Duje Tokić i Tomislav Valentić.


Šestog dana natjecanja na programu je deset utakmica. Prve tri odigrat će veterani, a od 18,00 sati igra se sedam utakmica u fondu nagrada. Danas igraju jake ekipe koje su u krugu glavnih favorita za osvajanje turnira. To su Stars Slavonski Brod, Caffe bar Oase Pleternica, Pizza bar Aureus Caffe bar Samson , Đavo Tapu i Marun d.o.o. Slavonski Brod.


Subota, 28. 12. 2013. – 6. dan

16,00 Luzeri Wiener osiguranje – Vallis Aurea (vet.)
16,40 Rampa Spin Valis – Hvidra (vet.)
17,20 Bećari – Limarija Janota (vet.)
18,00 Župa Kuzmica – Club Saloon Bolte lounge bar
18,40 Gladijatori – MNK Alabama Brestovac
19,20 Stars Slavonski Brod – Recreativo
20,00 MNK Plamen – Caffe bar Oase Pleternica
20,40 Alibi bar - Pizza bar Aureus Caffe bar Samson
21,20 Pink panter – Đavo Tapu
22,00 Marun d.o.o. Slavonski Brod - Traubisoda


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI