Košarkaši Požege pobijedili za kraj polusezone

KK Požega
(FOTO: KK Požega)

24.12.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 3418

Košarkaši Požege su u 11. kolu A2 lige istok savladali domaći KK Olimp iz Tenje rezultatom 72:93. Domaćini su uspjeli parirati Požežanima samo u prvoj četvrtini, a u nastavku je njihov otpor sve više jenjavao da bi u jednom trenutku Požega vodila s 25 koševa razlike.

Priliku u ovoj utakmici dobili su svi igrači Požege te je 10 od njih 12 uspjelo postići koš. Opet je najbolji bio Ivica Platenik zabivši 31 koš, a uz to je imao sedam asistencija. Leon Abramović i Slaven Soldo postigli su 18 odnosno 17 poena.

- Odigrali smo odličnu utakmicu za kraj polusezone, u kojoj smo ostvarila sedmu pobjedu u jedanaest odigranih susreta. Ovo nam je tek druga gostujuća pobjeda, ali prva protiv ekipe koja igra u konkurenciji. Imamo niz od 4 pobjede i nadamo se da ćemo tako nastaviti i u sljedećem dijelu sezone gdje nas u prvoj utakmici očekuje ekipa Vukovara - komentirao je igrač Požege David Musil-Todorović.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI