Krivotvorio tablice na automobilu pa zaradio kaznenu prijavu

Policija
(FOTO: ilustracija)

05.12.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 2881

Prilikom kontrole prometa u Ruševu kod Čaglina, policija je sinoć zatekla 55-godišnjeg vozača koji je upravljao neosiguranim i neregistriranim automobilom marke Mercedes, na kojemu su se nalazile nepripadajuće registarske pločice. Utvrđeno je kako ih je 55-godišnjak postavio da bi se služio vozilom u prometu. Protiv njega slijedi optužni prijedlog, ali i kaznena prijava zbog krivotvorenja isprava.

Iz policijskog izvješća također doznajemo kako su policijski službenici sinoć prilikom kontrole prometa u Branešcima kod Pakraca zatekli 32-godišnjeg vozača automobila marke Volkswagen daruvarskih registracija koji je upravljao vozilom prije stjecanja prava. Budući da se radi o povratniku u činjenju takvog prekršaja, 32-godišnjak je smješten u prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Zabilježena je i jedna prometna nesreća bez ozlijeđenih osoba. Oko 10 sati u Orljavskoj ulici u Požegi 23-godišnji vozač Peugeota požeških registracija uključivao se u promet s parkirališta, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti. Tom je prilikom udario u osobni automobil Opel požeških registracija, koji je prethodno zaustavio 34-godišnjak. Protiv 23-godišnjeg počinitelja slijedi obavezni prekršajni nalog.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI