Rebrović: Cijenimo Slavoniju, ali mi ćemo uzeti 3 boda

15.11.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 4287

"Mi se najozbiljnije pripremamo. Očekujemo dobru, zanimljivu utakmicu i, naravno, nova tri boda", rekao nam je Željko Rebrović, trener Nogometnog kluba Lipik prije posljednjeg treninga njegove momčadi pred sutrašnji derbi 3. HNL istok, ujedno županijski derbi između njegove momčadi i požeške Slavonije.

- Cijenimo Slavoniju, to je jako dobra momčad, ali kod kuće uvijek idemo na pobjedu - ustvrdio je Rebrović koji još nije siguran hoće li sutra njegova ekipa nastupiti u punom sastavu.

- Golubić i Kraljević su bili ozlijeđeni, još uvijek ne znam hoće li moći igrati, ali vjerujem da hoće.


Optimističan je i Dragutin Krizmanić, stručni savjetnik Nogometnog kluba Slavonija.


Slavonija dolazi ne izgubiti

- Zar je to već sutra? Pa da, danas je petak! Idemo u Lipik ne izgubiti, to nam je cilj. To ne znači da ne želimo pobjedu, ako se ukaže prilika, iskoristit ćemo je. Atmosfera među igračima je odlična, vlada mir, kao i pred utakmicu sa Slavijom. Svjesni smo da će ovo biti drukčiji susret i da ćemo mu morati drukčije pristupiti, ali dolazimo u punom sastavu i vjerujem da nećemo izgubiti - rekao nam je Krizmanić.

Slavonija je dva kola prije kraja jesenskog dijela prvenstva treća, a Lipik je peti na ljestvici. Utakmica u Lipiku igra se u subotu s početkom u 14 sati. U isto vrijeme pleternička Slavija na svom će stadionu dočekati goste iz Otoka.

Ostale sportske najave

Među ostalim sportskim događajima u našoj županiji, sutra (subota) će u 17 sati košarkaši Požege u Grabriku ugostiti košarkaše Županje, a na poluvremenu je najavljena nagradna igra za gledatelje. Odbojkašice Vallis Auree će u nedjelju u 13 sati u Grabriku ugostiti ekipu Osijek 06 II, a rukometašice Lipika će u školskoj sportskoj dvorani u Lipiku igrati u subotu u 17 sati protiv Kalinovca. U sportskoj dvorani u Brestovcu cijelog vikenda igra se malonogometni turnir mlađih kategorija u organizaciji NK Mladost iz Pavlovaca.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI