Provalili mu u automobil i ukrali spremnik s gorivom

Ilustracija: policija
(FOTO: Mario Nakić)

29.10.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 4238

Zasad nepoznati počinitelj provalio je u Njemačkoj ulici u Požegi tijekom noći na ponedjeljak u parkirani osobni automobil marke Renault požeških registarskih oznaka u vlasništvu 80-godišnjaka. Iz automobila je otuđen PVC spremnik s gorivom. Policijski službenici tragaju za počiniteljem.

Policija je jučer poslijepodne kod 27-godišnjaka u Osječkoj ulici pronašla manju količinu marihuane zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Jučer je zabilježena i jedna prometna nesreća bez ozlijeđenih osoba, koja se dogodila u Ulici kneza Branimira u Pakracu oko 9 sati. 75-godišnji vozač traktora daruvarskih registracija nije se kretao sredinom obilježenog prometnog traka pa je oštetio nepropisno parkirani osobni automobil Renault, također daruvarskih registracija. Vozač traktora potom je napustio mjesto nesreće, a da nije ostavio podatke o sebi ili vozilu, ali su ga policijski službenici pronašli i protiv njega slijedi prekršajna prijava, stoji u policijskom izvješću.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI