Endi se vratio iz Rijeke kao najveći plesni talent

Endi Schroetter
(FOTO: Mario Nakić)

16.03.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 7728

Na državnom prvenstvu "Dance Star" održanom u Rijeci, 13-godišnji Pakračanin Endi Schroetter osvojio je drugo mjesto i prestižnu nagradu za najbolji talent. Da stvar bude zanimljivija, nastupao je sa slomljenim prstom, ali to ga nije omelo da osvoji žiri i publiku u Rijeci. Za nagradu je dobio plaćen put na svjetsko natjecanje, koje će biti održano u svibnju u Poreču.

Svakodnevno vježba

- Plešem pet godina. Volim sve vrste plesova, ali najbolji mi je suvremeni ples. Prst sam slomio u školu, na satu tjelesnog. Pohađam radionicu Plesnog studija Marine Mihelčić u Pakracu i treniramo svakog drugog dana. Osim toga, svakodnevno vježbam ples i kod kuće, prepričava Endi.


Život je ples


Unatoč tomu što mu ples oduzima puno vremena, nije zapustio školu. Kaže da ima dobre ocjene, a njegovi su roditelji ponosni na njegove plesne uspjehe i pružaju mu potporu. Endi planira nakon osnovne upisati srednju plesnu školu u Zagrebu jer plesom se želi baviti cijelog života.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI