Slavija ide po prvu pobjedu, Lipičani dočekuju Vukovarce

06.09.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 3323

Za ljubitelje domaćeg nogometa i ovaj vikend donosi zanimljive dvoboje. U trećem kolu 3. HNL istok pleternički Nogometni klub Slavija ugostit će NK Belišće. Prema najavi trenera Dalibora Bognara, Slavija ide na tri boda i prvu pobjedu u ovoj sezoni. NK Lipik koji je nakon drugog kola izbio na sam vrh ljestvice dočekuje povratnika u ligu, osnaženi NK Vukovar 1991. Obje utakmice na rasporedu su sutra (subota) u 17 sati. Požeška Slavonija u isto će vrijeme gostovati u Slavonskom Brodu kod novopečenog trećeligaša NK Livade Željezničara. Trener Slavonije Damir Bognar rekao je da se nada kako će se Požežani iz Broda vratiti neporaženi.

U drugom kolu 1. ŽNL najzanimljiviji dvoboji igrat će se u subotu. NK Požega će na Sportsko-rekreacijskom centru ugostiti Croatiju iz obližnjih Mihaljevaca. Bit će to pravi lokalni derbi, budući da uvijek bude zanimljivo i neizvjesno kada se susretnu ova dva kluba. Pakrački Hajduk ugostit će Kutjevčane. Iako je Hajduk apsolutni favorit, Kutjevu bi dobro došli bodovi nakon prošlotjednog debakla kod kuće. Kaptol će ugostiti Mladost iz Pavlovaca, a Tim osvježenje u Kuzmici će dočekati Dinamo iz obližnjih Vidovaca. Sve utakmice na rasporedu su u 17 osim one u Kuzmici, koja se igra u 19 sati. U nedjelju će BSK Buk ugostiti obližnje Sulkovce, a u još jednom lokalnom derbiju Sloga će u Trenkovu igrati protiv veličkog Papuka.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI